Яку кров мають українці

09.02.2009 г.

   Протягом останніх кількох місяців ми об’їздили практично всі регіони України, обстежуючи кров людей за допомогою темнопольного мікроскопу. Вималювалася дуже невтішна картина. В Україні менше 1 % людей мають здорову кров. З понад 700  обстежених осіб  лише у 5 кров була за своїми показниками  «молодою» (серед них три бабусі «за вісімдесят років», одна п’ятдесятирічна жінка та тридцятичотирирічний  чоловік), у 20 осіб літнього віку 60-75  – «на 20 років молодшою» від їх біологічного віку.

  Темнопольний мікроскоп дає змогу оцінити рівень антиоксидантного захисту людини, визначити рівень її імунітету, холестерину, виявити канцерогенні речовини, схильність до онкологічних захворювань, бактерії, паразити тощо.

  На жаль, у більшості людей під час сканування крові було виявлено відразу по кілька негативних чинників.

           Здорова кров формується з дитинства

Чому серед «щасливчиків», які мали нормальні показники аналізу крові більшість літніх людей? Тому, що їх дитинство, хоча й було голодним, але минуло в значно кращих екологічних умовах (раніше були чистішими вода, повітря, продукти харчування).

   Організм жінки повністю формується до 25 років, чоловіка – до 30. Тож від того, в яких умовах він перебував, залежить його здоров’я в подальшому. Особливо «відповідальним» є період 10-12 років. У дітей починається посилений темп росту, включаються статеві гормони, відбувається жорстка перебудова функцій. Це означає, що відстань від периферійних клітин до серця також збільшується, а відтак  зростає загальна довжина судин. Щоб краще усвідомити, з яким навантаженням доводиться працювати серцю, наведу цифру: на 1 г маси людського тіла припадає 11 км судин. Тож якщо дитина за день набирає 5 г ваги, всередині неї виростає «київський метрополітен». А серцю потрібно «обслужити» його. І дуже важливо, щоб кров була нормальною за всіма її показниками.

                       Як підвищити антиоксидантний захист крові

   Антиоксиданти й вільні радикали. Згідно однієї з теорій старіння, вільні радикали визнано головними винуватцями виникнення передчасних хвороб та ранньої смерті. Утворюються внаслідок перенасичення організму токсинами, спричиненого вживанням  «мертвої їжі» (наповненої консервантами та іншими хімічними домішками), вдиханням загазованого повітря, електромагнітними ударами (перевантаження осель предметами побутової техніки, тривале перебування за комп’ютером тощо). І варто виникнути будь-якому стресу: фізичному (людина підбігла за автобусом чи перепрацювала на дачі), хімічному (вдихнула викиди з вихлопної труби автомобіля, що проїжджав мимо, викурила цигарку чи з’їла "хімічний пиріжок"), емоційному (наше населення перманентно переходить від одного до іншого емоційного стресу) і на тлі "поганої" крові виникає гострий серцевий напад чи судинна катастрофа.

А захищають організм від вільних радикалів антиоксиданти. Тож якщо в організмі антиоксидантів достатня кількість, кров має нормальні показники, організм працює злагоджено. Бо саме  кров визначає працездатність організму. Адже постачає клітинам  поживні речовини. Найголовнішими антиоксидантами є вітаміни А, Е, С і Р. Тож для захисту серцево-судинної системи всі вони щодня мають надходити в організм людини разом з їжею. Натуральні вітаміни є значно ефективнішими за синтетичні, до того ж не мають побічної дії. Приміром, сьогодні кардіологи часто призначають хворим аскорбінову кислоту (вітамін С) в таблетованій формі. Це продиктовано тим, що він зміцнює стінки судин, а отже уберігає їх від розривів. Але синтетичний вітамін С має й побічну дію - виснажує надниркові залози. Тож у перспективі може виникнути проблема з цим органом. Якщо ж людина постійно вживатиме лимони, журавлину, смородину, шипшину, білоголівкову капусту, солодкий перець тощо, то захищатиме судини без шкоди для організму.

  А ось важливу роль у справі зміцнення судин вітаміну Р сьогодні недооцінюють. Тим часом японці своїм довгожительством значною мірою завдячують саме йому. Бо щодня п’ють зелений чай, з якого отримують 30% цих речовин.

  Вітамінне харчування – це та «милиця», яка допоможе людині вистояти в умовах поганої екології.

                     Чому кров згущується

   Густина крові. Цей показник є дуже важливим. Бо якщо густина крові буде підвищеною, то серцю буде дуже тяжко перекачувати  її. Відтак, по-перше, клітинам бракуватиме поживних речовин, по-друге, кисню, по-третє, вони не зможуть видаляти продукти обміну речовин. А отже організм буде виснаженим і незахищеним. Але практично у всіх дорослих і дітей, яких батьки приводили на обстеження, ми, на жаль, діагностували занадто густу кров.

  Кров робиться густою від того, що еритроцити (клітини крові) склеюються (агглютинують). Що більше склеєних еритроцитів, то густіша кров.

   Еритроцити виконують в організмі дуже важливу роль: віддають клітинам кисень і забирають у них вуглекислий газ. А проникають вони до клітин по тоненьких капілярах, діаметр яких менший за розмір еритроцитів. По одному, вони можуть, стиснувшись, проникнути у маленький отвір. Але якщо вони склеюються по кілька, то це зробити їм важко. Тим часом, як показують дослідження, у більшості людей еритроцити склеєні у довгі «ковбаси».

   У медицині є такий передсмертний діагноз "сладж-синдром" - склеювання еритроцитів крові, внаслідок чого забиваються судини, що спричинює їх розрив або серцеву катастрофу.  Це тяжке захворювання - людина, яка його має, по-суті перебуває "на порозі реанімації". Більшість людей сьогодні  всього за один крок від цього. Рухаючись не по одному, а «ковбасами» еритроцити забивають капіляри, тож клітини залишаються практично голодними. Без живлення вони не можуть працювати, а відтак перебувають у стані агонії. Тому за останні 10 років рівень захворюваності на серцево-судинні хвороби збільшився на 55,3%, а в структурі смертності серцево-судинні патології займають 67%. Це означає, що з кожних трьох людей двоє гине від інсультів, інфарктів та інших серцево-судинних патологій. 

   Еритроцити склеюються від того, що  їх заряд слабшає і вони не мають сили відштовхуватися один від одного. Ослаблення заряду відбувається внаслідок зменшення в крові кількості  антиоксидантів та переважання  вільних радикалів.   «Зарядити» ж еритроцити, а відтак розрідити кров, можна вживаючи екологічно чисті овочі та фрукти, п’ючи свіже вижаті соки. Бо вільні електрони містяться всередині клітини рослин (є їхньою енергією). Але вони досить швидко зникають. Тому соки потрібно пити не пізніше як через 10 хвилин після приготування. Промислові ж соки тривалого зберігання  не належать до «енергетичної» їжі. Крім того, багато виробників соків  у свою продукцію додають різноманітні хімічні добавки.

   До речі, мінеральні та джерельні води з енергетичної точки зору також є цінними лише у тому разі, якщо їх пити з джерела, бо вільні електрони дуже швидко «відлітають» після їх забору.

  Ще один дуже важливий чинник для підтримання нормальної консистенції крові  - це вживання достатньої кількості рідини ( дорослим до 2 л на день). Вона також потрібна еритроцитам для вільного пересовування по капілярах. 

                  Допоміжні засоби для розрідження крові

 Проблема полягає в тому, що люди сьогодні, по-перше, вживають мало вітамінів, по-друге, екологія сучасного життя спричинює утворення величезної кількості радикалів, з якою вітаміни-антиоксиданти не можуть справитися. Тому, щоб убезпечити себе від серйозних проблем зі здоров’ям, багатьом потрібно вживати допоміжні засоби для розрідження крові. Зокрема, ті, що містять вільні електрони, що забезпечать потрібний заряд клітинам крові, а отже запобігатимуть злипанню еритроцитів. Одним з таких засобів є "Енергія життя", виготовлена на основі української глини, збагачений вільними електронами. Цей засіб додають у воду. Якщо її випивати хоча б склянку на день (можна й більше), це буде ефективною профілактикою серцево-судинних проблем.  Особливо це важливо людям, які вже мають порушення цієї ділянки організму.

                 Звідки беруться «поганий» холестерин та канцерогени

   Холестерин, канцерогени. За допомогою темнопольного мікроскопу за станом крові можна легко визначити скільки разів на день і чим харчується людина. Тобто, як працює її печінка. Бо ці два процеси між собою тісно взаємопов’язані. Якщо режим харчування людини нормальний - 5-6 разів на день маленькими порціями, то печінка працює добре. У цьому випадку холестерин  "висить" у крові прозорими вкрапленнями. Про нього кажуть, що це "хороший" холестерин, потрібний для формування гормонів, відновлення ушкоджених клітин тощо. Якщо ж людина їсть рідко, то навіть гарний холестерин встигне окислитись, а печінка вимушена продукувати холестерин з того «що потрапить під руку» - з внутрішнього жиру організму, який часто перенасичений токсинами або цукру. Такий холестерин «висить» в крові  брудними плямами.

  На показник холестерину  впливає і якість продуктів, які вживає людина. Приміром, якщо дитина з’їла напередодні морозиво (яке сьогодні містить мало молочних продуктів, зате багато хімічних домішок) чи пачку чіпсів, то у неї в крові також з’являться  брудні плями. Це стосується і дорослих, які зловживають консервами, ковбасами тощо.

   У затятих любителів «шкідливої їжі» під мікроскопом видно канцерогени, які «плавають» в їх крові у вигляді чорних та темно-брунатних плям. Коли я вказав на це одній з пацієнток, вона зізналася, що напередодні з’їла вчорашній смажений пиріжок та ще й повторно розігрітий на олії (відомо, що при нагріванні до високих температур в олії утворюються канцерогенні сполуки). Якщо канцерогени потрапляють в кров постійно, виникає схильність до онкологічних захворювань. Що більше чорних плям в крові, то вищий ризик у людини захворіти на рак. Більше того, за дослідженнями крові можна чітко визначити чи має вже людина онкологічне захворювання – під мікроскопом проявляються темні полоси у вигляді сіточки. На жаль, таке трапляється навіть, під час обстеження дітей. Приміром, нещодавно мама привела  на обстеження 1,5-річну доньку, в якої вималювалася така картина. Як з’ясувалося, відразу після відлучення її від грудного вигодовування, дитину «посадили» на промислові сирки, йогурти, каші та інші «магазинні» продукти, які містять хімічні домішки. Внаслідок цього  організм дитини забруднився, імунітет понизився, канцерогени «почали свою чорну справу». Після того, як я показав мамі результат обстеження дівчинки, вона змінила раціон харчування дитини і вже через кілька тижнів  кров дитини стала кращою. Але  ще доведеться докласти багато зусиль, щоб повернути її до норми.  

    Під темнопольним мікроскопом видно і бактерії, які живуть в крові (вони вмонтовуються маленькими чорними крапочками в еритроцити), і личинки паразитів, які рухаються, ворушаться.

   Захоплення людини побутовою хімією (порошками, усілякими миючими засобами) також проявляється під час обстеження крові - вона дуже швидко руйнується під  їх випливом.

  Люди, які на власні очі побачили стан своєї крові разом зі «всім наповненням» зазвичай задумуються про свій спосіб життя, змінюють раціон харчування, відмовляються від деяких шкідливих звичок. Хотілося б, щоб таких було якомога більше. А відтак знизився рівень захворюваності та зросла тривалість життя українців.

 

Борис Скачко
Опубліковано в газеті «Здоров’я та довголіття».


Коментарии (11)
1. Написал(а) Пані Люба в 18:03 08 мая 2009 г.
 
 
Хороший рацион....
 
2. Написал(а) Доктор Борис Скачко в 20:25 08 мая 2009 г.
 
 
Только кровь у большинства жителей Украины плохая. Анализ крови показывает не только рацион питания, но и склонность к внезапной смерти.
 
3. Написал(а) дуду в 12:32 27 сентября 2009 г.
 
 
:upset
 
4. Написал(а) Саша в 17:13 09 октября 2009 г.
 
 
На скільки знаю, згущення крові спричиняє злипання тромбоцитів. Буває ще згущення еритроцитів, чи це опечатка в статті???
 
5. Написал(а) Доктор Борис Скачко в 18:34 09 октября 2009 г.
 
 
В большей степени на вязкость крови влияет слипание (агглютинация) эритроцитов, т.к. это самая многочисленная группа клеток крови. 
В меньшей степени на вязкость крови влияет слипание (агрегация) тромбоцитов. Их соотношение - на 1 тромбоцит приходится примерно 10-15 эритроцитов. В такой же степени это влияет на вязкость крови. 
Вводя в организм энергию жизни устраняется как агглютинация эритроцитов, так и агрегация тромбоцитов. И восстанавливается вязкость крови, ее реологические свойства.
 
6. Написал(а) Елена в 15:44 20 октября 2009 г.
 
 
Большая просьба опубликовывать на сайте график подобных планируемых поездок по Украине, пришли бы всей семьей :)
 
7. Написал(а) Доктор Борис Скачко в 12:29 21 октября 2009 г.
 
 
В этом году пока ездить с лекциями не планирую - много работы в Киеве. А в Киеве, кроме диагностики, можно еще и многое увидеть. Так что, скорее Вы к нам. Пока по другому вряд ли получится.
 
8. Написал(а) ірина в 21:56 01 ноября 2010 г.
 
 
дуже сумно від таких раалій.
 
9. Написал(а) Анна 55 р. Тернопіль в 10:35 09 февраля 2011 г.
 
 
Дуже розумна інформація для кожної людини.Жаль,що іі не знае кожна людина.Тому і хворе суспільство,яке не може ні собі дати раду,ні думати за прийдешні покоління.
 
10. Написал(а) Ангелина в 12:10 28 сентября 2014 г.
 
 
много читала что сканиpование это лохотpон что вы думаете
 
11. Написал(а) настя в 17:05 06 октября 2014 г.
 
 
:)
 

Только зарегистрированные пользователи могут оставлять коментарии.
Пожалуйста зарегистрируйтесь или войдите в ваш аккаунт.

 
« Серце - головний розподільник і постачальник всіх систем організму. Тому його потрібно забезпечити "якісним продуктом"   Як уберегтися від грипу, а підхопивши вірус, пережити його без ускладнень »
 

  Как купить товар ?

Купить любой товар Вы можете одним из способов:

Чтобы заказать через интернет-магазин :

  • Через интернет-магазин 
(Временно НЕДОСТУПНО)
Выбрать товар в интернет-магазине , зарегистрироваться если вы новый покупатель. 
Зайти под своим логином и паролем и сделать заказ в интернет-магазине
  • заказать товар по телефону 
   (ежедневно с 8:00 до 20:00)
    
     (050) 515-16-54
   
  • заказать товар по e-mail  Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script

Доставка товара по Украине при заказе наложеным платежем в среднем  55-60 грн.   Узнать подробнее ...
 

Оплатить заказ можно:

  • наличными курьеру (для Киева)
  • на почте (если наложеный платеж)
  • В любом отделении Приватбанка

 

 

 


 

Коло Вада

Коло Вада плюс - 

  очистка организма от шлаков

  Купить          Узнать подробнее


Аппликаторы Ляпко

 

Аппликаторы Ляпко -

эффективное немедикаментозное лечение

болей в спине, остеохондроза, радикулита...

Купить      ОТЗЫВЫ     подробнее...

 

 

Корзина

Показать корзину
Ваша корзина пуста.

Рекомендуем

Программа Коло-Вада Плюс
Программа Коло-Вада Плюс
 Нет в наличии
Аппликатор Ляпко Валик универсальный 3,5 Ag
Аппликатор Ляпко Валик универсальный 3,5 Ag
 Нет в наличии
Аппликатор Ляпко Квадро 6,2 Ag
Аппликатор Ляпко Квадро 6,2 Ag
 Нет в наличии
Аппликатор Ляпко Валик большой 5,0 Ag
Аппликатор Ляпко Валик большой 5,0 Ag
 Нет в наличии
Аппликатор Ляпко Квадро 5,8 Ag
Аппликатор Ляпко Квадро 5,8 Ag
 Нет в наличии

(C)Biolife

0.6326